Friday , July 10 2020
Home / Lajme / (FOTO) Shkupi në këto momente!

(FOTO) Shkupi në këto momente!


Ora policore në Shkup. Fotot në vazhdim të shkrepura pak pas orës 19:00 flasin për atë se sa respektohet ora policore në Shkup e cila edhe sot është në fuqi nga ora 16:00 dhe do të zgjas deri nesër në ora 05:00. Derisa për të rinjtë deri në 18 vjet, kjo masë do të vlej deri në ora 12:00.Burimi i lajmit: Linku

Check Also

Miratohet kërkesa e KSI-së për testin PCR negativ në kufi – ALSAT-M

Alsat 2020-07-08T21:14:08+02:00 Qeveria miratoi kerkesen e Komisionit per Semundje Infektive e cila obligon shtetasit e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *