Friday , June 5 2020
Home / Lajme / Sllovenia ndan 3 miliardë euro për të shpëtuar ekonominë e saj nga koronavirusi

Sllovenia ndan 3 miliardë euro për të shpëtuar ekonominë e saj nga koronavirusi


Lubjana zyrtare miratoi një ligj për të ndihmuar ekonominë vendore që të tejkalojë krizën e shkaktuar nga epidemia e koronavirusit, e cila kap vlerën 3 miliardë euro.

Qeveria ka harmonizuar një paketë ligjesh për lehtësime financiare, taksash dhe subvencione për ekonominë dhe qytetarët e prekur nga epidemia e koronavirusit, dhe ka vendosur që ndihmën e planifikuar fillimisht prej dy miliardësh ta rrisë në gjithsej tre miliardë euro.Burimi i lajmit: Linku

Check Also

Arrihet marrëveshja për reformën zgjedhore në Shqipëri – ALSAT-M

Alsat 2020-06-05T21:40:51+02:00 Këshilli politik në Shqipëri ka arritur dakordësinë për administrimin e zgjedhjeve të ardhshme. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *