Friday , July 10 2020
Home / Lajme / 114 gjoba për mosrespektim të orës policore dhe 451 për mosmbajtje të maskës – ALSAT-M

114 gjoba për mosrespektim të orës policore dhe 451 për mosmbajtje të maskës – ALSAT-M

https://alsat-m.tv/


Policia gjatë ditës së sotme në rang vendi ka vendosur plot 114 gjoba për mosrespektim të orës policore. Në bazë të Nenit 206 të Kodit Penal, parashikohet gjobë ose dënim me burg deri në një vit për qytetarët që nuk zbatojnë masat e qeverisë kundër përhapjes së koronaviruait. Gjobat për mosrespektim të orës policore janë vendosur sipas sektorëve të punëve të brendshme të mëposhtme:

SPB Shkup    56

SPB Tetovë     6

SPB Veles        3

SPB Ohër         2

SPB Manastir  13

SPB Kumanovë 12

SPB Shtip            6

SPB Strumicë     16

Ndërsa për mosrespektim të masave mbrojtëse, siç është mbajtja e detyrueshme e maskave, në rang vendi policia ka shqiptuar 451 masa.

SPB Shkup    0

SPB Tetovë     100

SPB Veles        12

SPB Ohër         133

SPB Manastir  114

SPB Kumanovë 10

SPB Shtip            30

SPB Strumicë     50

 

 

 

Burimi i lajmit: Linku

Check Also

Miratohet kërkesa e KSI-së për testin PCR negativ në kufi – ALSAT-M

Alsat 2020-07-08T21:14:08+02:00 Qeveria miratoi kerkesen e Komisionit per Semundje Infektive e cila obligon shtetasit e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *