Friday , July 10 2020
Home / Lajme / Diaspore / Serie A: Masa serioze, kush shkel rregullat dënohet me përjashtim

Serie A: Masa serioze, kush shkel rregullat dënohet me përjashtim

Juventus dhe Sampdoria janë skuadrat e fundit që u vendosën në lenten e inspektimit dhe siguria ishte optimale, por për ata që do ta shkelin do ketë dënime ekzemplare.

Në sintezën e mbledhjes në federatën italiane të futbollit, mësohet se skuadrat që nuk do respektojnë rregullat higjienike dhe sigurinë, do përjashtohen nga kampionati aktual. Nuk do të ketë mundësi apelimi dhe cilido ekip shkelës, do të dënohet për të mos cënuar sezonin  që është dëmtuar edhe kaq në masë të madhe, nga pandemia.

Kampionati italian i futbollit është gati të rikthehet me kalendarin normal në 20 Qershor me dyer mbyllur për tifozët, por rikthimi i mbështetësve në impiante, po shihet gjithmonë e më tepër me besim./tch

The post Serie A: Masa serioze, kush shkel rregullat dënohet me përjashtim appeared first on Albinfo.

Burimi i lajmit: Linku

Check Also

Miratohet kërkesa e KSI-së për testin PCR negativ në kufi – ALSAT-M

Alsat 2020-07-08T21:14:08+02:00 Qeveria miratoi kerkesen e Komisionit per Semundje Infektive e cila obligon shtetasit e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *