Friday , July 10 2020
Home / Lajme / Veles, dyndje e qytetarëve në markete – ALSAT-M

Veles, dyndje e qytetarëve në markete – ALSAT-M


Në Veles ku në ora 16:00 ka nisur ora policore, përmes lidhjes direkte gazetari Igor Stefanovski sjell më shumë detaje rreth frekuentimit të qytetarëve gjatë ditës dhe respektimit të masave dhe thirrjeve të autoriteteve për të mos vizituar varrezat.

Burimi i lajmit: Linku

Check Also

Miratohet kërkesa e KSI-së për testin PCR negativ në kufi – ALSAT-M

Alsat 2020-07-08T21:14:08+02:00 Qeveria miratoi kerkesen e Komisionit per Semundje Infektive e cila obligon shtetasit e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *