Friday , July 10 2020
Home / Lajme / Diaspore / Zvicra lehtëson shërbimet e postës në Kosovë me ndihmen e saj

Zvicra lehtëson shërbimet e postës në Kosovë me ndihmen e saj

Ambasada Zvicerane në Kosovë përmes një njoftimi në rrjetin social Facebook ka bërë të ditur që tash e tutje do të ketë pajisje për postë edhe nëpër viset rurale.

“Qasja në të gjitha shërbimet e Postës së Kosovës tani do të jetë më e lehtë për qytetarët që jetojnë në zona më të thella rurale në të cilat një Zyrë Postare nuk ekziston. Në këtë kohë delikate me pandeminë Covid-19, një kontribut zviceran për blerjen e pajisjeve përkatëse ka mundësuar fillimin e shërbimeve postare me celular, duke afruar shërbimet më afër popullatës dhe duke lehtësuar transaksionet pa ndonjë shpenzim shtesë të udhëtimit.”

Access to all services of the Post of Kosovo will now be easier for citizens living in more remote and rural areas in…

Publiée par Embassy of Switzerland in Kosovo sur Vendredi 5 juin 2020

The post Zvicra lehtëson shërbimet e postës në Kosovë me ndihmen e saj appeared first on Albinfo.Burimi i lajmit: Linku

Check Also

Miratohet kërkesa e KSI-së për testin PCR negativ në kufi – ALSAT-M

Alsat 2020-07-08T21:14:08+02:00 Qeveria miratoi kerkesen e Komisionit per Semundje Infektive e cila obligon shtetasit e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *